Monday, 30 September 2013

BIORENEU Essense : Beauty from within

Assalamualaikum...

Today lynda nak share sikit tentang 1 produk baru yang makin dapat sambutan. BioReneu Essense ni merupakan food collagen yang dihasilkan dengan gabungan khas Royal Jelly dan Pure Glutathione. Macam yang kita selalu tengok sblm ni ramai yang jual pure jelly collagen yg mentah lagi tu kan. Ada yg mcm tak lalu nak mkn yang mcm mentah2 tu sbb die lembik2 kan.hehe. So BioReneu ni die dah proses siap2 marine collage tun campur dengan beberapa lagi kandungan khas lain seperti Gluta, royal jelly dan mineral. Setelah diproses semua bahan2 istimewa ni maka terhasil lah food collagen ni dalam bentuk serbuk yang diletak ke dalam sachet utk memudahkan kite makan setiap hari.

Haa ni lah packaging original BioReneu Essense. Kalau korang ada ternampak kt mane2 tu sila lah beli dan cuba yea.hehe.

Kalau nak taw rasa die mcm mane, die punya serbuk dalam setiap sachet tu rasa macam perisa oren. Kita juz koyakkan sachet tu lepas tu makan sikit2 mcm tu je. Ala-ala mcm tengah makan gula2 je. Memang serius sedap. Kalau bagi kat budak2 mkn pn mesti dorang suka sbb mcm gula2 kan.hehe.
Tapi lepas setiap kali habis makan tu, pastikan minum sekurang2nya segelas air kosong supaya collagen tu larut sempurna dalam badan. Umpama kalau lepas kite mkn nasi la lepas tu mesti kite akan minum air kan.hehe.;)

Setiap produk mesti ada kebaikan utk badan kite kan. Kalau takde memang no point la kite makan sesuatu produk tu. ye dakkk??hehe. So kalau korang nampak kat pic atas tu dah ada point2 penting ape khasiat collagen ni kat setiap inci badan kite.cewwah.hehe. Kalau ada yg tak paham lagi, meh baca info2 kat bawah ni pulak;-

Manfaat berkesan Bio Reneu Essense:
  • 40 x ganda vitamin C berbanding sebiji limau
  • 10 x ganda terbukti mampu mencerahkan kulit
  • 10 x berkesan menghilangkan jeragat
  • terbukti amalan yang berterusan mampu mencegah pelbagai penyakit
  • 12 x mampu menegangkan wajah dan kulit yang kendur
"selamat ke kalau ibu mengandung / menyusu ambil collagen ni?"
Good news utk soalan kat atas, jangan risau produk ni memang selamat utk ibu mengandung dan menyusukan anak. ;)


Kalau nak taw lagi detail tentang produk ni, boleh baca kat pic atas ni yea. Detail sangat haa! ^_*

Untuk cara makan die, utk 2 minggu yg pertama ambik 2 sachets sehari. Sekali sblm breakfast masa perut tengah kosong, lagi 1 sachet sejam sebelum tidur. Then after 2 minggu tu, ambik 1 sachet je sehari. Kalau boleh ambik waktu perut kosong macam sebelum breakfast. ;)


Sekarang dorang tengah buat promo beli 3 kotak akan dpt FREE 1 kotak!! So, tunggu ape lagi???!

Kalau korang nak taw lebih lagi tentang produk ke, nak jadi stokis ke korang boleh direct terus ke Official FB dorang BioReneu Official Page
atau ke acc Instagram search bioreneu.

See ya!! ^_^
Assalamualaikum...

2 comments:

  1. mcm best je...berapa rm ni linda...? plz follow sy juga.. ;)

    ReplyDelete
  2. 안녕하세요~hi we are twinscraflife! We sell handmade products such as phone cover, ear plug, pouch, bag, bookmarks! All are very unique and are customizable^^ 감사합니다~ please visit us at http://twinscraftlife.blogspot.com/

    ReplyDelete